Skip Navigation LinksOhjeet > Opiferus Toiminnanohjaus > Työaika > Tuonti

Tuonti

Tulosta
Työaikakirjausten tuonti - Vaihe 1. Klikkaa suuremmaksi.

Työaikakirjauksia voidaan tuoda ulkoisista järjestelmistä siirtotiedostoilla. Tällä hetkellä tuonti onnistuu vain yleisistä Excel- ja CSV-tiedostoista.

Työaikakirjausten tuonti - Vaihe 2. Klikkaa suuremmaksi.

1. Tuontitiedoston lataaminen

Tuonti aloitetaan valitsemalla haluttu tuontitiedosto ja lähettämällä se sitten palvelimelle painamalla Lue-nappia. Listauksessa näytetään tiedoston sisällön esikatselu ja vasemmassa reunassa oletustietojen asetukset.

Tässä näkymässä tuotavia tietoja voi suodattaa sarakkeiden yllä olevista kentistä. Tuonti valinnoista voi sitten valita tuodaanko kaikki rivit, vai vain suodatetut.

Tuonti valinnat kentillä voidaan myös määrittää oletusarvot, joita käytetään puuttuvien tietojen kohdalla. Tuonnin voi myös yhdistää ajastettuun tehtävään, jos halutaan automatisoida tuonti tietyin aikavälein.

2. Sarakkeiden kohdistaminen

Seuraavassa vaiheessa kohdistetaan tuotavat sarakkeet.

Tuontitiedostossa olevat henkilöt yhdistetään Henkilöstöön joko Henkilön ID:n, Henkilötunnuksen tai Veronumeron perusteella. Palkkalajeissa ja Työvaihessa voidaan käyttää joko tämän järjestelmän ID:tä tai ulkoisen järjestelmän ID:tä.

Työaikakirjausten tuonti - Vaihe 3. Klikkaa suuremmaksi.

3. Esikatselu

Kun halutut sarakkeet on kohdistettu, näytetään vielä tuonnin esikatselu. Jos tiedot näyttävät oikeilta, voidaan tuonti suorittaa klikkaamalla Tuonti-painiketta. Onnistuneen tuonnin jälkeen ohjelma näyttää montako riviä tuotiin. Jos tuonti epäonnistuu syystä tai toisesta, näytetään aiheutunut virhe ja perutaan tuonti.

Toiminnanohjaus Tuonti Työaika