Skip Navigation LinksOhjeet > Opiferus Toiminnanohjaus

Opiferus Toiminnanohjaus

Tulosta

Opiferus Toiminnanohjaus on selainkäyttöinen toiminnanohjausjärjestelmä, jossa on 22 toisiinsa integroitua moduulia.

Ohjelmisto on tarkoitettu pk-yrityksille, jotka haluavat toiminnanohjausjärjestelmältään helppokäyttöisyyttä ja selkeitä ratkaisuja. Järjestelmä on käytännöllinen ja tehokas työkalu etenkin projektinhallinnan kustannusseurantaan.

Ohjelmisto asennetaan, joko asiakkaan omalle palvelimelle tai sitä käytetään SaaS-palveluna (Software as a Service) Softwaven palvelimilta, jolloin asiakkaalla on automaattisesti käytettävissään ohjelman viimeisin versio ja uusimmat ominaisuudet.

Selaimet

Ohjelmistoa käytetään tietokoneen internetselaimella joista suositellaan joko Microsoftin Internet Explorer tai Mozillan Firefox selainta. Myös Googlen Chrome toimii, mutta siinä on jotain puutteita listausten sarakkeiden automaattisten leveyksien toimivuudessa. Microsoftin Edge (Windows 10:n mukana) ja Applen Safari selainten testaus on vähäistä, joten täyttä varmuutta mahdollisista ongelmista ei ole, mutta niiden pitäisi pääsääntöisesti toimia hyvin.

Jotkin sovelluksen toiminnot eivät toimi kunnolla tai ollenkaan tableteissa kosketusnäytön rajallisten ominaisuuksien vuoksi.

Toiminnanohjaus