Skip Navigation LinksOhjeet > Opiferus Taloussuunnittelu > Hallinta-välilehti (vain pääkäyttäjillä) > Talousdokumentin hallinta > Kirjanmerkin lisääminen Talousdokumentin pohjaan

Kirjanmerkin lisääminen Talousdokumentin pohjaan

Tulosta

Talousdokumentin kirjanmerkkiosiosta voit lisätä ja hallita dokumentin kirjanmerkkejä.

Näkymässä on listattuna kirjanmerkit aktiivisena olevalle pohjalle, sen tyyppi ja sallittujen merkkien määrä.

  Ikoni ilmoittaa, jos kirjanmerkkiä ei löydy pohjasta.

  Viemällä hiiren "Tyyppi" sarakkeen kysymysmerkin päälle saat lisätietoa kirjanmerkkien tyyppeihin liittyen.


Uuden kirjanmerkin lisäys:

Klikkaa hiiren oikealla kirjanmerkkinäkymän tyhjää kohtaa. Valitse "Uusi kirjanmerkki".

Uusi kirjanmerkki löytyy nyt näkymästä. Valitse kirjanmerkille tyyppi "Tyyppi"-sarakkeen pudotusvalikosta. Anna kirjanmerkille nimi tai valitse se pudotusvalikosta (kirjanmerkkityypistä riippuen).

Muista tallentaa muutokset.

Kirjanmerkin poisto

Voit poistaa kirjanmerkin klikkaamalla hiiren oikealla kirjanmerkin päällä ja valitsemalla "Poista kirjanmerkki". Poiston voi tehdä myös muokkausnäkymän kautta valinnan ollessa kirjanmerkin kohdalla:Kirjanmerkin lisäys ja poisto pohjaan:

Kirjanmerkin voi lisätä pohjaan hiiren oikean klikkauksen valikosta mistä löytyi myös uuden kirjanmerkin luonti. Kirjanmerkki lisätään siihen kohtaa, missä valintasi on aktiivisena muokkanäkymässä. Tätä kautta voit myös poistaa kirjanmerkkejä pohjasta.

Kirjanmerkkejä voi lisätä myös muokkausnäkymän kautta. Kirjanmerkki lisätään valitsemaasi kohtaan, kun valitset hiiren oikealta valikosta "Lisää kirjanmerkki pohjaan" ja sieltä kirjanmerkin, jonka haluat lisätä:

Valikosta löydät myös "Poista kirjanmerkki pohjasta"-valinnan. Toiminto poistaa valinnan kohdalla olevan kirjanmerkin pohjasta.