Skip Navigation LinksOhjeet > Opiferus Toimintolaskenta Premium > Käyttöliittymä > Tietojen tuonti > Saraketiedot

Saraketiedot

Tulosta
Tietojen tuonti - saraketiedot. Klikkaa suuremmaksi.

Mallin rakenteen tuonti tehdään yhteen moduuliin kerrallaan. Tuonti voi sisältää pelkkiä tilitietoja tai rakenteellista dataa. Samalla tuonnilla voi tuoda tiedot moduulin kaikkiin sarakkeisiin, myös itse luotuihin.

Tuonti aloitetaan valitsemalla "Kohdemoduuli", jonka vaihto päivittää oikealle sarakkeiden kohdistukseen kyseisen moduulin sarakkeet, joihin tietoja voi tuoda. Uudet tiedot tuodaan joko moduulin juureen automaattisesti luotavaan uuteen kansioon tai "Kohde kansio"-kenttään valittuun kansioon, joka valitaan tuplaklikkaamalla kansiota alasvetovalikosta. Uudet tiedot voi toki raahata tuonnin jälkeen oikeille paikoilleen.

Saraketietojen tuonnissa vähintään yksi sarake pitää merkitä "Vertaa" täpällä. Tämän sarakkeen arvolla tuotavat tiedot kohdistetaan laskentamallin riviin. "Koodi" sarake on oletuksena valittu, mutta joissakin tapauksissa se ei välttämättä riitä, vaan moduulista yksilöllisen rivin löytäminen vaatii useamman sarakkeen.

"Lisää puuttuvat tilit"-valinnalla saadaan tuonnin yhteydessä lisätty malliin sellaiset tilit, joita ei löydy vertailusarakkeiden arvoilla löydy.

"Poista edelliset"-valinnalla tuotavien sarakkeiden edelliset arvot poistetaan ennen tuontia. Muussa tapauksessa uudet tiedot tuodaan vanhojen päälle, ja jos tuotavassa tiedossa ei ole arvoja kaikille tileille, jää niiden tilien sarakkeisiin niiden alkuperäiset arvot.

Käyttöliittymä Premium Saraketiedot Toimintolaskenta Tuonti