Skip Navigation LinksOhjeet > Opiferus Työajanmittaus > Omat tiedot

Omat tiedot

Tulosta
Omat tiedot. Klikkaa suuremmaksi.

Omat tiedot- kohdasta voi vaihtaa salasanan, lisätä sähköposti-osoitteen ja tarvittaessa piilottaa itseltään toimintoja, suoritteita, asiakkaita.

Omat tiedot-ikkuna näyttää tältä

Salasanan vaihtaminen

Omat tiedot - Salasanan vaihtaminen. Klikkaa suuremmaksi.

Salasanan voi vaihtaa klikkaamalla ruudun vasemmassa laidassa olevaa Vaihda salasana -painiketta. Salasanan vaihto ikkuna tulee ruutuun. Salasana vaihdetaan syöttämällä vanha salasana ensimmäiseen kenttään ja uusi salasana kahteen seuraavaan kenttään ja lopuksi painamalla Vaihda salasana -painiketta.

Sähköpostiosoite

Omat tiedot - Sähköpostiosoitteen vaihtaminen. Klikkaa suuremmaksi.

Käyttäjä voi lisätä/vaihtaa sähköpostiosoitteensa siltä varalta, että salasana pääsee unohtumaan. Sähköpostiosoitteen pääsee vaihtamaan ruudun vasemmassa reunassa olevasta Vaihda sähköpostiosoitteesi -painikkeesta. Kirjoita uusi sähköpostiosoite kahteen kenttään sähköpostin vaihto -ikkunaan ja paina Vaihda sähköpostiosoite -painiketta.

Piilotusasetukset

Omat tiedot - Piilotusasetukset. Klikkaa suuremmaksi.

Käyttäjä voi tarvittaessa piilottaa omalta kirjauslomakkeelta toimintoja, suoritteita tai asiakkaita. Piiloasetukset löytyvät ruudun vasemmassa laidassa olevasta Näkyvyys asetukset -painikkeesta.

Omat tiedot - Piilotusasetukset. Klikkaa suuremmaksi.


Klikkaamalla halutun rivin oikeassa reunassa olevaa Piilota -painiketta, rivin vasemmassa reunassa oleva vihreä merkki muuttuu punaiseksi ja Piilota -painikkeen tilalla näkyy Näytä -painike.

Omat tiedot - Piilotusasetukset. Klikkaa suuremmaksi.


Tässä esimerkissä oleva toiminto 1 ei ole nyt valittavana kirjauslomakkeella. Jos lomakkeelle on tehty kirjauksia, käytettyjen toimintojen kohdalla näkyy Lukittu -painike.