Skip Navigation LinksOhjeet > Opiferus Työajanmittaus > Tietojen syöttäminen > Työajan kirjaaminen puumallilomakkeelle

Työajan kirjaaminen puumallilomakkeelle

Tulosta
Puumallin lomake. Klikkaa suuremmaksi.

Tietojen syöttämissivun Kirjaa työtunteja -painikkeesta avautuu kirjauslomake ponnahdusikkunaan. Jos selaimen asetuksissa on ponnahdusikkunoiden esto päällä, tulee ponnahdusikkunat sallia tästä osoitteesta, jotta lomake avautuu.

Kirjauslomake luodaan pääkäyttäjäoikeuksilla. Jos pääkäyttäjä on valinnut lomaketyypiksi puumallilomakkeen, näyttää se tietojen syöttämisessä tältä:

Kirjauspäivä valitaan ruudun oikeassa yläkulmassa olevasta Pvm -kentästä. Nuolesta aukeaa kalenteri, josta valitaan päivä klikkaamalla haluttua päivää.

Tunnit kirjataan ensimmäiseen ruutuun ja minuutit toiseen.Syötetty työaika näkyy ruuduissa keltaisella. Tunnit täytyy kirjata aina alimmalle oksalle, tässä tapauksessa suoritteelle, jolloin alaoksien summat näkyvät yläoksalla eli toiminnolla.

Tallentaminen

Kirjauksen tallentaminen. Klikkaa suuremmaksi.

Kirjauksen saa tallennettua vasemmassa yläkulmassa olevasta Tallenna -painikkeesta. Kun kirjaukset tallennetaan, ohjelma avaa uuden ikkunan, jossa se kysyy hyväksytäänkö tunnit. Ikkunassa näkyy kirjatut tunnit toiminnoittain ja suoritteittain riveillä, josta ne on helppo tarkistaa.