Skip Navigation LinksOhjeet > Opiferus Toiminnanohjaus > Mobiili > Kirjautuminen

Kirjautuminen

Tulosta
Kirjautuminen. Klikkaa suuremmaksi.

Kun sovellus käynnistetään ensimmäisen kerran, kysyy se Opiferus - Toiminnanohjaus sovelluksen osoitetta sekä käyttäjätietoja kyseiseen osoitteeseen. Käyttäjätunnukset ovat samat mobiili- ja selainkäytössä.

Osoite-kentän perässä olevasta painikkeesta avautuu osoiteluettelo, jonne voi tallentaa useamman eri Opiferus Toiminannohjaus sovelluksen osoitteet tai eri käyttäjätunnukset samaan osoitteeseen.

Sovellus muistaa viimeksi valitun osoitteen sekä siihen liittyvät käyttäjätiedot, joten sovellus avautuu seuraavalla kerralla suoraan etusivulle, ellei käyttäjä ole kirjautunut ulos ennen sovelluksen sulkemista.

HUOM! Jos salasanan syöttää kymmenen minuutin sisällä viidesti väärin, menee käyttäjätunnus lukkoon. Ota yhteyttä ylläpitäjään tunnuksen avaamiseksi.

Yrityksen valinta

Kirjautumisen jälkeen sovellus avaa yritysvalinta listauksen jos käyttäjällä on käyttöoikeus useampiin yrityksiin eikä edellistä yritystä ollut valittuna. Yritysvalintaan pääsee myös sovelluksen päävalikosta.

Yrityksen valinta lataa puhelimen muistiin yrityksen osoitetiedot sekä yleisimmin tarvittavat listaukset, kuten Kustannuspaikat, Tunnisteet, Palkkalajit ja Työvaiheet.

Nämä listaukset päivitetään joka kerta kun yrityksen valitsee, joten jos esimerkiksi tiedetään, että palvelimelle on lisätty työvaiheita tai palkkalajeja, mutta ne puuttuvat puhelimesta, voi puhelimessa olevat listaukset päivittää valitsemalla yrityksen uudelleen.

Kirjautuminen Mobiili Toiminnanohjaus