Skip Navigation LinksOhjeet > Opiferus Kvanto > Ylläpito > Kirjaaminen

Kirjaaminen

Tulosta


Sovelluksen etusivu aukeaa suoraan kirjaamisen päivämäärävalikkoon.

Ylläpitäjän etusivun ylävalikossa ovat kaikki sovelluksen toiminnallisuudet, mutta kirjaajien etusivulla näkyvissä ovat ainoastaan kirjaaminen, tuki ja käyttäjäkohtaiset asetukset, jotka löytyvät käyttäjän nimen takaa.Käyttäjäryhmälle käyttäjähallinnassa määritetty kirjaustyyppi vaikuttaa siihen pääseekö kirjaaja kirjaamaan määriä päivä- vai kuukausitasolla.

Mikäli käyttäjäryhmälle on asetettu oikeudet sekä päivä- että kuukausitason kirjaamiseen, pääsee kirjaaja vaihtamaan kirjaustasoa Valitset kirjaustaso – painikkeesta.


Päivämäärän tai kuukauden valinnan jälkeen kirjaamaan pääsee tuplaklikkaamalla haluttua päivämäärää, jolloin aukeaa uusi sivu missä ovat käyttäjäryhmälle määritellyt asiakkaat ruudun vasemmalla puolella. Tuotteet aktivoituvat vasta kun kirjattava asiakas on valittu.Asiakkaan kirjauslomake aktivoidaan klikkaamalla, jolloin ruudun oikealle puolelle tulevat asiakkaan tuotteet. Kirjauslomakkeen saa auki klikkaamalla Kirjaamien – painiketta.Kirjauslomakkeelle syötetään kirjattavat määrät ja lomake tallennetaan.

Tallennettua kirjausta voidaan muokata klikkaamalla uudelleen Kirjaaminen – painiketta, jolloin lomakkeeseen pääsee tekemään korjauksia.

Tallentamattomien suoritemäärien kenttä on vihreä kunnes se tallennetaan.
Kopioi edellinen kirjaus – painikkeesta voi kopioida edellisen päivän kirjaukset.Kirjaussivulla voidaan suodattaa asiakkaita niille määriteltyjen kohdistusten eli tagien avulla. Tagejä hallinnoidaan Ylläpidon Asiakkaiden kohdistukset – osiossa.Taloussuunnittelu Toiminnanohjaus Toimintolaskenta Työajanmittaus