Skip Navigation LinksOhjeet > Opiferus Toiminnanohjaus > Myyntireskontra > Maventa loki

Maventa loki

Tulosta
Maventa loki. Klikkaa suuremmaksi.

Myyntilaskulistauksen Sähköinen laskutus-painikkeen alavalikossa on Maventa-valinta. Siitä saa auki Maventaan lähetettyjen laskujen tilalokin, jossa näytetään missä tilassa ja miten, mikäkin lasku on lähetetty vastaanottajalle.

Jos Tila-sarake näyttää tyhjää, ei kyseisen laskun tietoja ole vielä haettu Maventan palvelusta. Laskujen lähettämisen jälkeen on pieni viive, ennen kuin tilat ovat haettavissa Maventasta.

Lokin tiedot saa päivitettyä yläosan Lataa tiedot Maventa palvelusta...-painikkeesta. Se hakee valitusta Päivästä lähtien lähetettyjen laskujen tilat ja päivittää ne, mikäli muutoksia on tullut. Listaus pitää päivittää Päivitä listaus-painikkeesta, jotta haetut tiedot tulevat näkyviin.

Laskun tiloihin voi tulla muutoksia vielä päivänkin jälkeen, jos vastaanottajan välittäjä on jostain syystä hylännyt saapuvan laskun. Virheet näytetään lisätietona, kuten ensimmäisen laskun "SEND ERROR (REASON: BANK_DUE_DATE)" virhe, joka viittaa siihen, että pankkiverkkoon lähetetyissä laskuissa on oltava vähintään viikko kuluvan päivän ja eräpäivän välillä.

Kun laskuja lähetetään Sähköinen laskutus-toiminnolla, ajastaa sovellus automaattisesti tämän listauksen päivityksen tunnin päähän lähetyksestä, sekä yölle vielä varmentavan päivityksen. Jos näissä päivityksissä tulee jotain virheitä, vaihtuvat lähetettyjen laskujen tilat automaattisesti Hylätty-tilaan ja vastaanotettu virhe näkyy tämän listauksen lisäksi laskun tilalokissa.

Finvoice Maventa Myyntireskontra Sähköinen laskutus Toiminnanohjaus