Skip Navigation LinksOhjeet > Opiferus Toimintolaskenta Premium > Käyttöliittymä > Myyntitiedot

Myyntitiedot

Tulosta
Myyntitiedot. Klikkaa suuremmaksi.

Myyntitiedot-ikkuna avataan laskentamallin työkalupalkin "Myynti"-painikkeesta. Jos ikkunassa olevia tietoja muokataan, pitää muutokset hyväksyä työkalupalkin "Hyväksy muutokset"-painikkeella, jotta ne päivittyvät laskentamalliin.

Mallissa voi samanaikaisesti olla tallennettuna useita eri myyntiulottuvuuksia, jotka on listattuna ruudun vasemmalla puolella. Ulottuvuuksiin merkitään "Laskentakohde"-moduulin kansiot, joita käytetään ulottuvuuksina 1 ja 2. Näin voidaan eritellä esimerkiksi kuvassa näkyvät "Tuotteet" ja "Asiakkaat". Uuden myyntiulottuvuuden voi luoda täyttämällä uudet tiedot listauksen viimeiselle riville. Uuden ulottuvuuden voi luoda myös tietojen tuonnin yhteydessä.

Oikealla puolella on varsinaiset myyntirivit, johon suodattuu valittuna olevan myyntiulottuvuuden rivit. Myyntiriveillä pitää olla määriteltynä vähintään yksi ulottuvuus, jolla rivit kohdistetaan "Laskentakohde"-moduulin "Koodi"-sarakkeeseen. Uuden myyntirivin voi luoda täyttämällä uudet tiedot listauksen viimeiselle riville.

Valittuna olevan myyntiulottuvuuden määrät ja myynnit voi päivittää laskentakohteille klikkaamalla työkalupalkin "Päivitä malliin"-painiketta.

Käyttöliittymä Myyntitiedot Premium Toimintolaskenta