Skip Navigation LinksOhjeet > Opiferus Toiminnanohjaus > Yleistä

Yleistä

Tulosta
Toiminnanohjauksen etusivu. Klikkaa suuremmaksi.

Toiminnaohjauksen käyttöliittymä on kuvassa olevan kaltainen.

Vasemmalla on päävalikko, joka on aina näkyvissä. Päävalikossa on listattuna kaikki käytettävissä olevat toiminnanohjauksen moduulit sekä niiden alivalikoissa (joissa on nuoli) on kyseiseen moduuliin liittyviä, harvemmin käytettyjä kokonaisuuksia. Moduuleista näkyvät vain ne joihin käyttäjällä on oikeudet.

Ruudun oikealle puolelle avautuu varsinainen sisältö kulloinkin aktiiivisena olevasta moduulista. Jokainen moduuli avautuu oletuksena näkymään, jossa on listattuna kyseisen moduulin tapahtumat.

Etusivu

Oheisessa kuvassa on ohjelman etusivu. Siihen on koottuna yleisiä tietoja, jotka liittyvät kirjautuneeseen käyttäjään tai valittuun yritykseen.

Käyttäjä voi käydä valitsemassa näkyvissä olevat widgetit omista Käyttäjätiedoista. Valittavissa olevat widgetit riippuvat käyttäjän käyttöoikeuksista.

Etusivun widgetit:

  • Yritys- ja henkilötiedot: Aina näkyvissä oleva widgetti, jossa näytetään valittuna olevan yrityksen tiedot sekä mahdollisesti henkilötiedot, jos käyttäjä on kohdistettu henkilöstöön.
  • Viestit: Yleisiä viestejä joita ylläpito tai käyttäjät ovat halunneet ilmoittaa muille käyttäjille. Yrityksen sisäisällä julkisia tai työntekijöille kohdistettuja henkilökohtaisia viestejä voi hallita otsikkopalkissa olevasta linkistä. Myös tämä widgetti on aina näkyvissä, mutta sen koko vaihtelee näkyvien viestien mukaan.
  • Saldot: Käyttäjän työaika- ja lomasaldot. Näiden näkyvyydet riippuvat siitä, onko henkilön työaikasaldojen seuranta päällä sekä onko yrityksellä sekä palkanlaskentamoduuli että lomalaskenta käytössä. Katso lisää: Saldoyhteenveto
  • Käsiteltävät tapahtumat: Linkkilistaus tapahtumista, joihin käyttäjän pitäisi reagoida. Linkeistä pääsee siirtymään kyseisiin tapahtumiin. Katso lisää: Käsiteltävät tapahtumat 
  • Fiilismittari: Anonyymi kysely henkilöstön viikottaisesta työfiiliksestä ja työkuormasta.
  • Liikevoitto: Näyttää neljän edellisen kuukauden liikevaihdon, liikevoiton ja liikevoittoprosentin kuvaajana. Kuvaajasta on kaksi versiota: tämä pienempi versio, joka tulee aina tähän vasempaan sarakkeeseen sekä oikeaan sarakkeeseen tuleva suurempi kuvaaja, jossa on kahdeksan edellisen kuukauden tiedot.
  • Kassavirta: Näyttää kahdeksan kuukauden kassavirtakuvaajan viikkotasolla alkaen kahden kuukauden takaisista saldoista.
  • Kuormitus: Näyttää kahden kuukauden työajan kuormitushistorian viikkotasolla.
  • Työajankirjaus: Kuluvan päivän kalenterinäkymä sekä projektirakenne valinta, josta voi kirjata työaikoja. Projektirakenne listauksessa on sama suodatus kuin Työajankirjaus-moduulin kalenterinäkymässä. Kalenterinäkymää voi muokata vaihtamalla Työajankirjaus-moduulin näkymän Päivä-tasolle ja muokkaamalla sen näkymän mieleisekseen. Katso lisää: Kalenterinäkymän asetukset
Toiminnanohjaus Yleistä