Skip Navigation LinksOhjeet > Opiferus Toiminnanohjaus > Tiedostojenhallinta

Tiedostojenhallinta

Tulosta
Tiedostojenhallinta. Klikkaa suuremmaksi.

Tiedostojenhallinta on tarkoitettu ensisijaisesti eri moduulien liitetiedostojen hallintaan. Käyttökin tapahtuu pääosin muiden moduulien kautta. Tämä näkymä on lähinnä hallintaa varten. Jos välttämättä haluaa, voi Tiedostot-kansiota käyttää omien tiedostojen säilömiseen.

Käyttöliittymä on perinteisen tiedostonhallinna kaltainen, vasemmalla on hakemistorakenne ja oikealla näkyy valitun kansion sisältö. Moduulien nimisissä kansioissa voi olla automaattisesti luotuja alikansioita esimerkiksi asiakkaan ja projektin nimen tai laskujen vuoden ja kuukauden mukaan. Pääsääntoisesti jokaisesta tietueesta, jolla on yksi tai useampi liitetiedosto, löytyy yksi kansio vastaavan moduulin alta.

Automaattiseen kansiointiin ei pitäisi mennä koskemaan, jotta se toimii jatkossakin. Liitetiedostojen nimiä voi kyllä muokata.

Sisältönäkymästä voi ladata omalle koneelle kokonaisia kansioita. Tätä kannattaa kuitenkin käyttää varoen. Jos kansio sisältää satojen megatavujen edestä liitetiedostoja, voi palvelu hidastua kun kansiota pakataan ZIP-tiedostoksi ennen sen lähettämistä käyttäjälle.

Tiedostojenhallinta Toiminnanohjaus